Lediga tjänster

Vill du jobba på Årets Lönebyrå och ha Årets Lönekonsult som din kollega? Vi har flera uppdrag på väg in och behöver bli fler!

Salario LöneExperter startade sin verksamhet under våren 2021.

Företaget är specialiserat på tjänster inom lön och HR och drivs av 3 delägare som alla har en bred erfarenhet av konsultverksamhet. Vårt fokus är att leverera kvalitativa tjänster med en hög servicenivå till rimliga priser.

Vi är idag idag 19 anställda. Vi är tolv auktoriserade lönekonsulter, fem seniora lönekonsulter, en delägare som främst arbetar med ekonomi, sälj och marknad samt en VD-assistent/ administratör. Under 2022 vann vi Qbis pris som Årets lönebyrå och en av våra lönekonsulter vann priset som Årets Lönekonsult.

Vårt kontor finns idag i Göteborg men då vi i många fall kan arbeta på distans så finns möjligheten att arbeta hemifrån på andra orter i Sverige. I tjänsten ingår ett visst antal resor och vi behöver ibland även arbeta på plats hos våra kunder.

Tjänsten:

Vi söker dig som drivs av kundservice och som har en bred kompetens inom löneområdet. Du behöver även vara nyfiken och kunna ta egna initiativ eftersom vi ofta arbetar självständigt mot större kunder.

Du kommer främst att arbeta med outsourcade löner, som vi hanterar i våra egna system. Utöver detta kommer du även att få arbeta med interimsuppdrag. Det innebär att vi tillfälligt hjälper någon av våra kunder i deras egna system vid arbetstoppar eller då någon av deras anställda är frånvarande. Vi värdesätter att du är van vid att arbeta i olika löne-, tid- och reseräkningssystem och att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och processer.

I dagsläget söker vi främst lönekonsulter i Göteborg, Stockholm och Malmö, men om du bor på någon annan ort så tveka inte att söka ändå, är du rätt person så är vi självklart intresserade!

Vi önskar att du har:
Vi erbjuder:
Låter detta som något för dig?

Välkommen att kontakta vår VD, Ulrika Frantsi, på telefon 0735-147010 eller skicka ett mail till info@salariolon.se